اطلاع رسانی آزمون HSE

با توجه به تداوم شیوع کووید-۱۹ در کشور و ضرورت حفظ سلامت دانشجویان عزیز آزمونHSE بصورت مجازی در پایان امتحانات نیمسال جاری روز چهارشنبه مورخه ۹۹/۰۵/۰۸ ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد لذا دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تا به حال در آزمون HSE شرکت ننموده اند یا نمره قبولی کسب نکرده اند لازم است تا روز یکشنبه مورخه ۹۹/۰۴/۱۵ با مراجعه یا تماس آموزش و یا مسئول HSE دانشکده/پژوهشکده/پردیس خود نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور با ذکر شماره دانشجویی اقدام نمایند تا انتخاب واحد برای دانشجویان متقاضی در سیستم سما صورت گیرد. لازم به توضیح است که پروسه انتخاب واحد یک طرفه بوده و پس از انتخاب واحد در صورت هر گونه خطا و اشتباه در جامعه هدف، حذف واحد مذکور از کارنامه دانشجو یک فرآیند زمانبر خواهد بود لذا فقط دانشجویانی که قصد شرکت در آزمون نیمسال جاری را دارند ثبت نام نمایند در غیر اینصورت عواقب عدم شرکت در آزمون برای دانشجوی انتخاب واحد شده بعهده خود دانشجو خواهد بود.

ادامه مطلب

تصاویر حادثه دلخراش روز گذشته در اسلامشهر (این مطلب حاوی تصاویر نامناسب است)

حادثه دلخراشی دیروز در اسلامشهر رخ داد که در آن حداقل یک نفر از شهروندان فوت کرد و ۶ نفر دیگر به شدت مجروح شدند. به گزارش جام جم آنلاین ، روز گذشته یکی از دلخراش‌ترین حوادث مربوط به چهارشنبه آخر سال رقم خورد که در آن یکی از شهروندان فوت کرد.

ادامه مطلب